2024-03-29T00:30:19Z
https://repository.dl.itc.u-tokyo.ac.jp/oai
oai:repository.dl.itc.u-tokyo.ac.jp:00023298
2022-12-19T04:01:27Z
171:1108:2126:2142
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研究速報 : ブドウ糖溶液の着色に対する5オキシメチルフルフラールの役割 : その5 酸性溶液中の着色およびHMFの生成におよぼす微量アミノ酸の影響について
The Role of 5-hydroxy methyl-2-furaldehyde in Browning of Glucose Syrups : Part 5 Effects of Small Amounts of Amin-acids on the Color-'formation and HMF Production in Heated Acid Glucose Syrups
吉弘, 芳郎
黒岩, 城雄
中村, 亦夫
500
application/pdf
東京大学生産技術研究所
1960-05-01
jpn
departmental bulletin paper
http://hdl.handle.net/2261/31004
https://repository.dl.itc.u-tokyo.ac.jp/records/23298
AN00127075
0037105X
生産研究
12
5
231
233
https://repository.dl.itc.u-tokyo.ac.jp/record/23298/files/sk012005007.pdf
application/pdf
298.4 kB
2017-06-26