2024-03-29T02:27:01Z
https://repository.dl.itc.u-tokyo.ac.jp/oai
oai:repository.dl.itc.u-tokyo.ac.jp:00009198
2022-12-19T03:53:11Z
125:361:362
9:233:280
日本人の食事由来全抗酸化能に関する栄養疫学研究
Nutritional epidemiological study on dietary total antioxidant capacity among Japanese populations
児林, 聡美
18557
東京大学
University of Tokyo
博士(保健学)
学位の種別:課程博士
審査委員会委員 : (主査)東京大学教授 橋本 英樹, 東京大学准教授 李 延秀, 東京大学特任講師 峰松 健夫, 東京大学教授 水口 雅, 東京大学准教授 梅崎 昌裕
doctoral thesis
2014-03-24
2014-03-24
application/pdf
application/pdf
application/pdf
甲第30626号
https://repository.dl.itc.u-tokyo.ac.jp/record/9198/files/A30626.pdf
https://repository.dl.itc.u-tokyo.ac.jp/record/9198/files/A30626_abstract.pdf
https://repository.dl.itc.u-tokyo.ac.jp/record/9198/files/A30626_review.pdf
eng