WEKO3
アイテム
Quantitative Analysis and Metabolic Profiling of Organic Compounds in Traditional Functional Foods by NMR Spectroscopy
https://doi.org/10.15083/00077492
https://doi.org/10.15083/000774929d0ea22f-e104-4199-9d4b-ee4056d95074
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-09-19 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Quantitative Analysis and Metabolic Profiling of Organic Compounds in Traditional Functional Foods by NMR Spectroscopy | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源 | http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec | |||||
タイプ | thesis | |||||
ID登録 | ||||||
ID登録 | 10.15083/00077492 | |||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||
その他のタイトル | ||||||
その他のタイトル | NMRによる伝統的機能性食品の成分定量分析及びメタボリックファイリング | |||||
著者 |
盧, 翌
× 盧, 翌 |
|||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 156513 | |||||
姓名 | LU, YI | |||||
著者所属 | ||||||
著者所属 | 農学生命科学研究科応用生命化学専攻 | |||||
内容記述 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 学位の種別: 課程博士 | |||||
内容記述 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 審査委員会委員 : (主査)東京大学准教授 永田 宏次, 東京大学教授 佐藤 隆一郎, 東京大学教授 堀内 裕之, 東京大学准教授 八村 敏志 放送大学教授 吉村 悦郎 | |||||
書誌情報 | 発行日 2017-07-07 | |||||
著者版フラグ | ||||||
値 | none | |||||
学位名 | ||||||
学位名 | 博士(農学) | |||||
学位 | ||||||
値 | doctoral | |||||
学位授与機関 | ||||||
学位授与機関名 | University of Tokyo(東京大学) | |||||
研究科・専攻 | ||||||
Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agricultural and Life Sciences (農学生命科学研究科応用生命化学専攻) | ||||||
学位授与年月日 | ||||||
学位授与年月日 | 2017-07-07 | |||||
学位授与番号 | ||||||
学位授与番号 | 12601甲第34187号 | |||||
学位記番号 | ||||||
博農第4395号 |